På den här dagen för två år sedan träffade jag E första gången, tänkte dela med mig om vår lilla historia. Min kompis mamma fyllde 50 år och hade stor fest dit jag var bjuden. Redan vid kl 22 däckade min kompis och den enda personen kvar under 30 att umgås med var han. Ni kan ju förstå att mina förhoppningar inte var alltför höga, här satt jag med en främling på ett främmande ställe. Men timmarna gick och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Dagen efter hörde han av sig och två veckor senare gick vi på vår första dejt, på Kolmården faktiskt! Resten av sommaren spenderade vi nästan varenda dag tillsammans, kan säga att det kändes rätt från första början. Sedan dagen vi träffades har vi inte varit ifrån varandra i mer än två veckor haha, trots att han bodde 25 mil bort. Samma sommar hyrde vi en liten bil och åkte på roadtrip till Tyskland i en vecka! (Det gjorde vi förra sommaren också, får se om det blir någon resa i år....)
 
Det är väl nästan värt en skål?
 
 
 
Bilder från våra resor tillsammans
 
Tyskland, resor, roadtrip,
Denna välbekanta suparhelg blir allt annat än vild för mig i år. Har bestämt mig för att sitta hemma och skriva på min uppsats (examensarbete) så att den blir klar i god tid innan resan till Grekland, när vi kommer hem är det bara några dagar tills det är dags för framläggning. E har åkt hem till sina föräldrar över helgen för att njuta av ledigheten (jag är inget vidare sällskap när jag sitter och stresspluggar ändå haha).
 
Ska dessutom sitta och jobba med lite bilder till hemsidan (som den nedan).
 
 
Tröja Bella Jones // Halsband Gorjana
 
Ha en superfin helg alla!
 
 
Plugg, Valborg,
Torsdag igen, kul att du tittat in! Jag älskar mina throwback thursday och tror att det får bli ett återkommande tema varje torsdag. Det är så mysigt att gå igenom gamla bilder och återuppleva fina minnen!
 
Den här gången reser vi tillbaka till november 2013 och min 23-årsdag då min (numera) sambo överraskade mig med en resa till Barcelona! Det var först på flygplatsen som han berättade vart vi skulle, så himla gulligt!
 
Tyvärr var vädret inte på vår sida förutom på sista dagen då det var strålande sol och sommarvärme. Men det var ändå mysigt att turista, äta och dricka gott och gå på spa. Här ser ni några bilder från resan!
 
 
Haha förväntansfull, glad och spänd!
 
 
Champagne och chokladdoppade jordgubbar
 
 
Vi gick på Barcelona Zoo, (älskar zoo!) och träffade den här söta albino wallabyn
 
 
Solglasögon Tods // T-shirt LNA
 
 
Sista dagen åkte vi till Sitges (en timme söder om Barcelona) och njöt av novembersol!
 
Helt underbar resa med massor av tapas och cava!
 
xoxo
 
Barcelona, resor,