Idag börjar jag vecka 11 på BBG 1.0 och har därmed bara denna vecka och nästa kvar! Jag är väldigt stolt över mitt resultat hittills och har bestämt mig för att börja om på BBG 1.0 innan jag går vidare till 2.0. Många har rekommenderat att göra så för att bygga upp mer styrka.
 
 Nytt träningsset från Drop of Mindfulness! Funderade på att lämna tillbaka när jag satte på mig det först då jag mest tyckte jag såg ut som en stor plump. Men jag är glad att jag inte gjorde det för nu känner jag mig mer och mer bekväm!
Helgen spenderades i Småland, där E växte upp. Vi besökte svärföräldrarna och en av mina bästa vänner och hennes sambo tog examen från universitetet så det firades med fest. 
 
Det var så skönt att komma ut på landet andas frisk luft och träffa lite kossor, lite kattungar och låta Thea springa fritt. Passade också på att köra veckan BBG-program ute i den friska luften på gräset. Första gången jag har kunnat träna ute för i år. Helt fantastiskt! 
 
 
Shorts C&M Camilla and Marc // Topp Asos
 
Idag öppnade jag ett nytt konto på Instagram för att kunna följa och bli inspirerad av andra BBG-tjejer runt om i världen. Jag vill såklart också kunna inspirera andra med mina resultat hittills!
 
Ni hittar mig på @blahniksandburpees
 
 
bbg, instagram, kayla itsines,